Koiran Peruskoulutus 1

125,00

Osastot: ,

Kuvaus

Koiran koulutus tulee aina aloittaa peruskoulutuksesta. On koiran käyttötarkoitus tulevaisuudessa mikä tahansa, hyvä koiran peruskoulutus toimii kaikkeen peruskivenä, jonka päälle voidaan rakentaa jatkossa moninaisia tehtäviä. Koiran peruskoutus 1-kurssi sopii kaikille aloittelijoille, niin pennuille, nuorille kuin aikuisillekin koirille, jotka haluavat parantaa koiran perustaitoja. Lisäksi yhtä tärkeänä tavoitteena kurssilla on kehittää myös ohjaajan taitoja kouluttaa koiraansa tarkasti ja taitavasti. Opettelemme kurssilla perusasiat jotka jokaisen koiran olisi hyvä taitaa. Saat kurssilla opetelluista asioista myös kirjalliset ohjeet, joiden avulla on helpompaa jatkaa harjoituksia kotona kurssikertojen välissä. Koiran tärkeimmät perustaidot ovat lähellä pysyminen, rauhoittuminen, luopuminen ja kohdetyöskentely. Nämä perustaidot luovat hyvän valmiuden oppia käytöksiä kuten luoksetulo, odottaminen, seuraaminen, sivulle tulo jne. Perustaitojen osaaminen tekee arjesta sujuvamman ja antaa hyvän lähtökohdan jatkaa vaikkapa johonkin harrastuslajiin tai työtehtävään.
Harjoittelu aloitetaan siten, että jokainen koirakko voi keskittyä harjoituksiin häiriintymättä toisista koirista. Lisäämme häiriöiden määrää vähitellen koiran osaamistason edistyessä.
Kurssi alkaa teorialuennolla, joka käsittelee koiran kouluttamista, oppimista, muistia ja kouluttajan omaa toimintaa. Luennolle tullaan ilman koiraa. Koronatilanteen vuoksi ryhmäkoko kurssilla pidetään pienenä, jotta etäisyyksien pitäminen on mahdollista. Lisäksi kurssilla on käytössäsi käsienpesu mahdollisuus sekä/= käsidesiä ja suosittelemme myös kasvomaskin käyttöä kaikille.

17.3 klo. 17-18 (luento, ei koiraa mukaan)
24.3 klo. 17-18
14.4 klo. 17-18
21.4 klo. 17-18
28.4 klo. 17-18
5.5 klo. 17-18

Kouluttaja: Eläintenkouluttaja (AT) Tanja Karpela

Paikka: Ehyt areena, Maorlantie 1 Halikko, Eläinklinikka Ehyt (Huom. kulku areenalle rakennuksen takakautta)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Koiran Peruskoulutus 1”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *