Lämpimästi tervetuloa koirahoitolaamme!

KAER OY

KOIRAHOITOLA

Kodikas häkitön koirahoitolamme sijaitsee Salon seudulla Perniössä
Huhdintie 154 Perniö

OTA YHTEYTTÄ

KAER OY koirahoitola
0466 000 444
info@kaer.fi

KOULUTUKSET

International K9 Institute kurssit, luennot, webinaarit yms.

Lämpimästi tervetuloa koirahoitolaamme!

Kodikas häkitön koirahoitolamme sijaitsee Salon seudulla Perniössä, idyllisen maaseudun rauhassa,tarjoten koirallesi upeat ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet. Hoitolan henkilökunta on osaavaa ja koulutettua ja hoitolamme on valvontaeläinlääkärin tarkastama, ja siistiksi sekä hyvin hoidetuksi toteama. Haluamme tarjota koirallesi yksilöllistä, ylellistä, turvallista ja koirasi mieltymykset huomioivaa hoivaa. Hoitolamme on pieni, tunnelmallinen ja erittäin kodinomainen koirasi ”kakkoskoti”. Hoitolassamme on olohuone, jossa koirasi saa olla kanssamme päivää viettämässä normaaleita päivän askareita seuraten tai vaikka takan äärellä sohvalla makoillen. Rapsutuksia ja hellyyttä on tarjolla aina, kun koirasi sitä toivoo. Koira-asuntoja on hoitolassamme vain 4. Lisäksi voit halutessasi valita koirien lomakylästä tilavan mökkihuoneiston (mökkejä on 4). Kaikki huoneet ovat yksilöllisesti ja turvallisesti sisustettuja.

Hoitolamme palveluvalikoima on laaja, sillä olemme EHYT-kumppani.

Palveluvalikoimaan kuuluu mm. eläinlääkäri-, fysioterapia-, ravintoneuvoja- ja trimmauspalvelut. Palveluita kannattaa tiedustella jo ennen hoitojakson alkua. Olemme sitoutuneet Suomen eläintenkouluttajat ry eettisiin sääntöihin. Emme käytä pelotteita, pakotteita, rangaistuksia tai uhkaa. Koirien käsittelymme ja koulutusmenetelmämme perustuvat luottamuksen saavuttamiseen ja oikean käytöksen vahvistamiseen. Meille voit tuoda turvallisin mielin ongelmallisenkin koiran.

Hoitolan huoneissa on lattialämmitys, jota voidaan säätää koiran tarpeiden mukaan. Huoneesta on vapaa pääsy omalle virkistävälle takapihalle. Takapihalta pääsee suurelle aidatulle metsäalueelle vapaana juoksemaan. Lisäksi lomakylän mökeissä on jokaisessa huoneistossa oma yksityinen aidattu metsäalue. Koirilla on leikki- ja viriketunnit joka päivä koiran mieltymysten ja omistajan toiveiden mukaan. Tarjolla on mm. hauskoja nenätöitä, palloleikkejä, aktivointilelujen kanssa puuhailua ja tietenkin metsässä temmellystä. Haluamme, että koirallasi on hoitojakson aikana hauskaa puuhaa ja mielekästä tekemistä lomansa aikana.

Meillä on tarjolla laadukasta kuivamuonaa. Jos koirallasi on erityisruokavalio/herkkä vatsa, otathan tällöin koiran omat ruoat mukaan. Huolehdimme vastuullisesti myös koirasi mahdollisesta lääkinnästä ja muista hoitotoimenpiteistä, muistathan ottaa koirasi lääkkeet mukaan. Meille on tärkeää, että koirasi viihtyy ja voi hyvin. Lämpimästi tervetuloa koirahoitolaamme, jossa koirasi voi juosta, leikkiä ja temmeltää turvallisesti!

Hoitolaan voit tuoda tai hakea koirasi sovittuna aikana klo 09:00-12:00 sekä 16:00-20:00 välillä. Jos haet koirasi aamupäivällä ennen klo 12:00 niin emme veloita tuosta päivästä. Varaamme huoneen koirallesi aina koko päiväksi, eli voit halutessasi tuoda koirasi hoitoon jo aamulla, eikä koirasi jää ilman huonetta, vaikka hakuaikasi hakupäivän aikana viivästyisi iltaan esim. lentoaikataulujen ym. muuttuessa. Täytämme hoitosopimuksen tuodessasi koiran hoitoon. Sopimuksessa kysytään koiran perustietojen lisäksi myös hoitotoiveista, lempileikeistä ja mahdollisista rajoitteista.

Huolehdithan, että koirallasi on voimassa olevat rokotukset.

Kuva galleria

Tutustu hoitolaamme kuvien kautta

Hinnasto

1 koira 32€/vuorokausi(päivä)
2 koiraa samassa huoneistossa 47€/vuorokausi(päivä)
Perheen muut koirat samassa huoneessa 15€/vuorokausi/koira
Hinnat sis. alv 24%
Haku- ja tuontipalvelumme
Salon alue 30€
Pidemmät kuljetukset 1,20€/km

Lämpimästi tervetuloa!

Varaukset
Puhelin: 0466 000 444
Sähköpostitse: info@kaer.fi
Osoite: Huhdintie 154, 25500 SALO (Perniö)
Saapuessasi portille odotathan,
että haemme sinut.
Voit myös soittaa portilla numeroon
045 260 9133

Ketä me olemme

Janne Erjola
ja Tanja Karpela

JanneTanja
Ota yhteyttä meihin

KAER OY

Varaukset
Puhelin: 0466 000 444
Sähköpostitse: info@kaer.fi
Osoite: Huhdintie 154, 25500 SALO (Perniö)
Saapuessasi portille odotathan, että haemme sinut.
Voit myös soittaa portilla numeroon 045 260 9133
Tai täytä alla oleva kaavake ja otamme sinuun yhteyttä.